Deze website overnemen? Neem contact op met: [email protected], de code is open-source en staat op Github

Disclaimer

Roy Duineveld, verleent u hierbij toegang tot vuurwerk-vergelijken.nl en nodigt u uit de hier aangeboden diensten te gebruiken.

Roy Duineveld behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Roy Duineveld spant zich in om de inhoud van vuurwerk-vergelijken.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op vuurwerk-vergelijken.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Roy Duineveld.

In het bijzonder zijn alle prijzen op vuurwerk-vergelijken.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op vuurwerk-vergelijken.nl. Roy Duineveld oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via de contact pagina.

Voor op vuurwerk-vergelijken.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Roy Duineveld nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Roy Duineveld en haar bezoekers.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Roy Duineveld, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.